Introductie

Mijn werk

Na een loopbaan in de techniek, gevolgd door de uitzendbranche ben ik in 2003 gestart als arbeidsdeskundige. De  jarenlange ervaring op arbeidskundig gebied als vertrekpunt genomen. Primair gericht op de ondersteuning van de werkgever en de werknemer bij ziekte in de twee jaar van de loondoorbetaling. Met aandacht voor een pragmatische aanpak bij re-integratie bij de eigen werkgever, maar snel doorschakelend naar nieuwe mogelijkheden wanneer dat niet meer kan.

 

Mijn diensten

Naast freelance projecten voor langere tijd als Human Resource Manager, verzorg ik losse arbeidsdeskundige opdrachten. Verder geef ik advies, ik doe onderzoek en ik bied coaching en training. Juist die variatie van werkzaamheden boeit me enorm.
 

Mijn expertise

Door mijn werkzaamheden als Human Resource Manager en mijn ervaring binnen de verzuimregie heb ik op verschillende niveaus gesprekken gevoerd. Deze expertise komt me goed van pas om bij verzuimkwesties houding en gedrag te kunnen beïnvloeden. Daarnaast heb ik veel inzicht gekregen in kosten en geldstromen die gepaard gaan met verzuim. Dit is een belangrijk aspect in mijn werk.
 

Mijn ambities

Mijzelf zo breed mogelijk bezig houden met alle aspecten op arbeidsdeskundig gebied: door me te richten op het MKB, de werknemer, de werkgever, op overheid  én op het UWV.

De kwaliteit van mijn dienstverlening vergroten: door samen te werken met gespecialiseerde vakgenoten en externe deskundigen.

Mezelf scherp houden door de vraag te stellen: hoe benut ik mogelijkheden optimaal en vind ik de best passende oplossing.